Klarglas, med eller utan ögonlock?

Som sagt, jag har beställt klarglas/angeleyes med svartinsats och funderar då på om jag ska köpa ögonlock också? Eller utan? Vad tycker ni?



Svar på inlägget: Klarglas, med eller utan ögonlock?



Jag hade kört med utan ögonlock.


Okej, ja jag vet faktist inte alls. Är sugen på att bygga på någon huvförlängare men vet inte om man kan köpa färdiga till vectra? Någon som vet det kanske?


Ingen annan som har något att säga om jag ska köpa ögonlock eller inte?


Jag tycker inte att du ska ha ögonlock.. När du har beställt snygga lysen så är det bara tråkigt och fantasi löst att köpa ögonlock enligt min mening.. Men gör som du tycker själv.. Är ju trots allt din bil.. Lycka till med ditt beslut..!


satsa på att bygga huvförlängare, det ser mer proffsigt ut, lösa ögonlock av plast ser billigt och klåpig ut enligt mig.. (men inte på alla bilar)..


Håller med ovanstående....


kör med "börser" blick eller utan tycker jag


Tack för svaren! Jag håller med ovanstående att det kan se "billigt" ut med ögonlock. Och huvförlängare vet jag inte om det finns som sagt till min bil, och har inte kunskap/verktyg att bygga en egen. Så om någon vet någon sida där det kanske kan finnas så säg gärna till!


utan..klarglas med ögonlock ser ju inte bra ut på nån bil..





Jag har hittat huvförlängare nu på mhstyling som jag funderar på att beställa, några åsikter om det då?


Joho. På min ^^ Som folk redan sagt. Det är helt en smaksak. Äppelsaft eller päronsaft? Tycker du det är snyggt så rocka! Personligen gillar jag ögonlock. Bilen ser argare ut. Böser


Jamen precis, vectra är en jäkla gubbbil i grund och botten, därför måste man slänga på lite schyssta prylar så den ser argare ut!


Böseblick/huvförlängare blir grymt snyggt på Vectra! Speciellt med klarglas, kör på det! Spackla helst ihop det med huven så det inte blir någon skarv. På min byggde jag böse i plåt, men det är jobbigare på Vectra. edit: Passa på att köpa en bakrutevinge när du ändå är igång och ska lacka grejor


Jag ska beställa en "böseblick" nu, har kommit fram till det och det var inte speciellt dyrt, det enda som är dyrt är lacken för huven då, och absolut så ska jag spackla ihop med huven annars ser det a bsolut inte bra ut Rieger bagage och takläpp ska beställas och allt som står på framtidsplaner kommer komma innan sommaren


de kommer bli kanon me bösser!!


helt klart ögonlock grymt snyggt


Som sagt så har jag bestämt mig för att det blir huvförlängare! Men finns det några andra lätta förslag man kan fixa? Som ni ser på mina framtidsplaner så finns det en hel del där, men det finns definitivt något som jag inte kan komma på som inte kostar allt för mycket? ge mig förslag!


Utan..


Jag kör med ögonlock på mina angeleyes och jag tycker det är snyggt! Men det är ju en smaksak.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka