Hej! Jag vill ha lite tips om fälgar till en 300c

Hej! Jag undrar var man kan hitta en grym återförsäljare av fälgar till en Chrysler 300c (20") Jag har kollar på specialfälgar men där finns det lite mycket "bling" Blir det stötigare med 20"? Är väghållningen märkbart förbättrad av säg, 9,5-10,0 däck (vad det nu står för, har jag ingen aning om det)



Svar på inlägget: Hej! Jag vill ha lite tips om fälgar till en 300c



Snacka med dom, dom har mycket goa fälgar till dessa


Fick tips av någon annan som tydligen sålde dessa sköna kärror, kör själv Magnum


Här finns några schysta 20-tummare:http://www.se.autothek.com/?action=list . DEX=002316 Dessa kanske är för mycket bling... http://www.se.autothek.com/?action=list . DEX=002306


Vad är det för 300C? Är det sedan eller combimodellen? Vad är det för färg? Vill du ha lite mera racing-stuk eller? Enklast om du visar en bild iofs, eller lägger upp bilen här. Förresten, satsa på 22" om du endå ska uppgradera. Det ser bäst ut. 24" funkar också, men då måste man byta ut två armar där fram mot en dodge-pickups armar. Vetefan vad dom heter. Så här ser 24" ut på en magnum: Fyller iaf ut hjulhusen lite mer.


22" inte större och abolut INTE mindre, 9,5-10 är förmodligen bredden på fälgen dom menar i tum


klart d blir stötigare med större fälgar men satsa på 22" ... helt klart coolt!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka