Vart köper man styling till Golf årsmodell 00-03??

Hej kollar runt efter en Golf Gti eller v6-4motion. Har ju tänkt hota till den lite till våren isåfall. Det jag har tänkt att köpa är: R32 kit Spoiler,fram, bak, Kjolar. (vart finns detta, beg eller nytt) Chip BSR ifall det är en GTI Sänkningssats KW 18" eller 19" ACE Targa fälgar Avgassystem R32 (kopia) heltonning DVD spelare och takskärm. men som sagt vart får man tag i plast delarna??? Finns det något VW forum eller liknade??? Har inte åkt VW innan så jag är lite LOST... ///Micke



Svar på inlägget: Vart köper man styling till Golf årsmodell 00-03??



Oj, det finns en uppsjö olika ställen att hitta smaskens saker på. http://www.tmtuning.com/vw/ - mycket seriös tysk firma som har massa OEM-prylar, särksilt för R32. http://www.ebay.com - skaffa lite kul saker som inte är så vanliga i Europa. Oftast är det såna prisskillnader att även om frakt, tull och moms tillkommer så blir det billigare - om du ens hittar grejerna här. Sen är det inte dumt att googla, särskilt på den speciella delen du är ute efter. Finns rätt mycket fint till VW att hitta i UK, blir lite lättare om du googlar på google.co.uk. http://www.sv-electronics.com har billiga och bra multimediaprylar. Snacka med Fredrikkoraudio här på gorg, han kan ev. fixa rabatt där på deras redan låga priser.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka