snygga lack färger???

hej, får köpa lack JÄTTE biligt nu för att en lackfirma har gåt i konkurs, ge mig nå exempel på grymt snygga färger +färg kod tack:)



Svar på inlägget: snygga lack färger???



har glömt bort va de va för kod men volvos saffran & flashgröna e ju jävligt het!!!!!!


okej, nån bil på garaget som har nån av dom färgerna?


såg en bil idag med pärlemorvit nederdel och isblå ovansida.. har inga koder men det var två riktigt snygga färger tillsammans....


Nej nej. Vad du ska göra är att säga till mig vilken firma det är som gått i konkurs så att jag kan köpa JÄTTE billig färg till mitt projekt


håller med föregående skrivare , tycker du kan dela med dig till oss av den vetskapen


delar med mig med den som ordnar fram en snygg färgkod!;P


gillar du Candylacker? flerskikts lacker? vet jag ett par st, har inte färgkoderna tyvärr men återkommer med några imorgon då färgkartan ligger i garaget.


okej:)


En färg jag tycker är rätt snyg är den special blanade jag hade på min 244, annars är ju alltid Lazer blå (VOLVO´s) , Candy Appel Red, Mazda Spicy Orange snygga kulörer... några bilder på min gammel 240... påminner LITE om Audi´s RS-blåa tycker jag som är också en otroligt läcker kulör, finns ju en uppsjö spelar ju mycket roll om du tänkt Solid - Metallic - Pearl - Candy etc etc.





Ferrari rött





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka