Effekfulla röda lacker??

Behöver lite hjälp med att leta upp någon häftig röd färg till min bil. Tänkte på någon pearl eller annan effektlack... finns det något org. röd färg som är lite effektfull.



Svar på inlägget: Effekfulla röda lacker??



Har precis kollat in lite röda färger som ska vara på en del bitar på min Golf. Jag ska ha en riktigt klarröd solid färg och det blir VW Flasch Red. Du har ju redan en liknande klarröd vilket jag tycker är snyggt. Annars kan du kolla in Audi som nu har ett par annorlunda färger,på Q7 finns det en Granatröd pärleffekt och på A6 en Canyonröd pärleffekt. Kanske nån av dom blir fina.Åk in till en VAG-handlare och kolla på färgproverna i bilhallen så ser du hur färgen ser ut i riktig lack. Lycka till!


Jo den jag har är ganska snygg men bara så mycket jobb att hålla efter en sådan röd. kan ju lägga på ett lager klarlack när jag lackar dock men tack för tipsen. ska åka in och kolla till veckan.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka