Dödskalleratt?

Någon som vet vart man kan hitta nån nice cromad dödskalleratt?



Svar på inlägget: Dödskalleratt?



Ingen?


du måste uttrycka dej mer tror jag... vilken modell ska det vara? hur ser ratten ut egentligen? en stor döskalle över hela eller en liten i mitten? Mvh Ersk


Jag vill ha en stor rackare typ istället för "ekrar" från navet och ut, chrome... har sett såna ju....hur fett som helst! Men vet inte var man kan få tag på!


rita eller skriv ut en döskalle du vill ha, sen drar du till nått företag som har en såndär vattenskärarmaskin o ber dom skära ut den till dig. sen åker du till en metallfirma av nått slag o ber dom böja en metallstav, sen sticker du hem o svettsar o sen lämnar för crome. bättre blir det inet för då får du en ratt som garanterat ingen annan har.. exempelvis skulle du ju kunna ha dom klassiska benen bakom skelettskallen som ekrar=)


kolla dalhems nya sortiment med rattar. hittar du säkert något liknande





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka