Vilken sportgrill är snyggast på en flintgrå s40n -04?

Är inne på att köpa en ny grill från sam bilmode... Funderar dock om man ska ta en med alu-silver look eller bara med blank svart ram...någon som har ett förslag? Har även hittat några grillar för drygt 1k och funderar om de ser lika bra ut som de på SAM!? Såg även på scstyling att det fanns grillar från MS-design...e de exakt som på SAM? Tyck gärna till hur mkt ni vill!!



Svar på inlägget: Vilken sportgrill är snyggast på en flintgrå s40n -04?



Helsvart ser sportigare ut!!!!!!!!


köp inte från sam ingen vidare hade en s40 t4 förut o köpte gryllen där ifrån var inte nöjd köp från real car istället


Har haft samma dilemma som dig, fast jag har den svarta grillen nu, är hel nöjd med den


Tack för svar!Känns ändå som att SAM grillen är bättre...kanske bara beror på att den e dyrare..haha...någon som har erfarenhet av realcar vs. SAM? PÅ realcar kostar den ju inte ens hälften...!?


www.sct-tuning.com har dom också


Funderar mkt på grillen från scstyling...kan den vara så mkt sämre!?Kostar bara 995kr i jämförelse med SAMs pris på 2650kr...någon som vet?Se länken nedan och klicka in på s40n och grillar! http://www.scstyling.se/


om den nu skulle va sämre; hur mkt sämre kan den va?! 1mm passform hit och dit eller? inget att fundera på enligt mig





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka