Montering nya backspeglar

Tja! Jag köpte ett par nya backspeglar i Ullared (ja just det, Ge-Kås i Ullared!) för 119 kr och dem ser fan ut som värsta kromade M3-speglar eller nått. Inbyggda blinkers och allt haha. Men dessa vill jag så småningom ha på. Det är ju inbyggda blinkers i så dem ska kopplas till blinkerssladdarna som finns vart? Sen den stora frågan och syftet med tråden, hur monterar jag på och hur demonterar jag orginalbackspeglarna på min Golf Mk3?



Svar på inlägget: Montering nya backspeglar



Ingen som har tips?


Hej! Jag satte på min m3 speglar på min saab 9-3 i går..blev såå snyggt.. Men alltså..det jag gjorde som det skulle kunna vara på din:jag lossnade höljet som satt på insidan...den satt med två pluggar bara...Tog en skuvmejjsel och krängde lite försiktigt....sen så sitter det instektbultar där inne bakom lite plastskum, som håller det tätt, och det är allt de satt fast med.. Sen vet jag inte om du har el-styrda speglar från början..det har jag..då sitter det liksom en kontakt där som du bara drar ut så är mer eller mindra hela spegeln avtagbar.. Sen då...som jag inte gjort ännu, är ju att koppla in kablarna då..Har du el-styrning på de gammla såär det ju inte svårt att dra kablarna...men blinkersen låter jag vara osagt var du ska dra den..men det är ju inte så svårt att i sådana fall dra den till närmaste blinkers(Fram) och göra en lite egen koppling... Det var i allfall ett projket som jag gjorde,,,Hoppas det var til någon hjälp?! Lycka till!


dom kostade så lite alltså? faan! jag var där för 2 veckor sedan o tänkte köpa dom, men jag trodde att priset inte stämde...


Tack för tipset! Det låter som en vettig bruksanvisning .





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka