vilken toning: Saab 9-5 vector (2002)

Ska tona bilen är de tänkt, men kan inte bestämma mig om ja ska ta ljusare som man ser in lité eller jätte mörk Hmmm funderar nån som har nå förslag?



Svar på inlägget: vilken toning: Saab 9-5 vector (2002)



Efter som du inte läst noga nog måste jag ändra rubriken


Jag tycker mörka


Jag tog röktoning (på bilderna), näst ljusaste. mycket nöjd om man ska ha heltoning. Blir för mörkt annars men ska du inte ha en och samma toning eller inte toma ända fram så skulle jag ta lite mörkare...


Kollade din de var snyggt , men ja gör de ju för ja har hund med så de får nog bli mörkare och strunta i fram rutorna tyvärr


vad sägs om "lagligt" mörker ,d v s maxtoning fram som är tillåten.. för att sedan har lite mörkare på dom bakre, har varit skitsnyggt på de bilar jag sett..


Mmm ska alvarligt fundera på det


Din bil är ju svart om jag såg rätt så jag tror det mörkaste skulle var riktigt snyggt men det finn ju en nackdel och det är ju att man inte ser ett piss om det är mörkt etc.


nej ja vet hade ju väldigt mörk toning på avanten ja hade innan snyggt men inte kul att backa i mörker





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka