Sätta fast en nummerplåt!?

ser att folk frågar om nummer plåtar och att folk verkar kunna små knep. har skaffat en ny front på min bil men vill inte skruva fast plåten i fronten. Vet någon hur man på bästa sätt kan få på den..Undar med tanke på att denverkligen ska sitta där också..?



Svar på inlägget: Sätta fast en nummerplåt!?



Du vill inte kunna plocka bort plåten när andan faller på? Eller vill du kunna plocka bort den på utställningar med så lite jobb som möjligt och oförstörd front? Hm. Jag har provat att sätta fast plåten med en bra dubbelhäftande tejp, men det är rätt mycket rengöring om man ska ta av plåten...blir klister o skit kvar som kräver någon halvtimmes rengöring. Funderar istället på att försänka två gängade hylsor i fronten så kan jag skruva av o på plåtarna hur ofta jag vill utan större bekymmer. Jag får två M4 hål i fronten och tänkte lacka försänkningarna så gott det går. Visst kommer de fortfarande synas men jag slipper jobbet med att städa av fronten...


Finns ju trådar om detta, vad är felet med att fråga i dom?


de kan väl kolla här=) hehe.. men det låter bra...vill kunna ta av den när det väl gäller..man vet ju aldrig..men tack för tipsen=)


tjena ta karrborre och sättfast den med fast då måste du ju ha det fast på fronten men går ta bort rätt lätt har det på min skit bra vid utställningar och åker av gör inte plåten:)


Ja har satt min me 2 små fästen.. bara 2 vingmuttrar..går snabbt å smidigt att plocka loss när man känner för d


Lite silvertejp så kirrar du det


Lite silvertejp så kirrar du det


Haha...silvertejp...det går fan till allt... den gillar jag


Jag kör precis samma sak i fronten på min kärra, funkar perfekt!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka