Utan nummerplåt fram

Vad händer om man kör utan nummerplåt? Några ideer på hur man placerar den snyggt



Svar på inlägget: Utan nummerplåt fram



Jag har nu fått hem den nya fronten och plåten är bortskruvad, om ni kollar in så ser ni att det gjort skitmycket med bilens utseende, men var sätter man plåten istället?


Du kan ju sätta den så här(hoppas att du inte misstycker att jag ritade lite med mina paint egenskaper för att visa var du kan sätta dom . Du kan ju sätta mindre skyltar där jag visat Snygg bil btw


Jag borrade två hål i min skylt och satte med buntband i nätet i fronten.. Inte så seriöst kanske men det ser hyfsat ut och är lätt att ta bort och sätta tillbaks.. Bara att ha en liten tång och extra buntband med sig edit: Råkade skriva innan jag såg vilken bil det handlade om, fanns inte så mycket plats över till skylt där nej... Jag hade kört utan Men böterna är dyra om polisen stoppar dig.


För att citera 'speedabuser' :"Om man inte har registreringsskylt alls får man ett föreläggande om att beställa en ny. Får man ett föreläggande kan man inte samtidigt få böter. Däremot får man böter om... - Skylten ligger i eller är placerad i vindrutan (det står klart och tydligt i Fordonskungörelsen att den ska vara placerad PÅ fordonet, välsynlig framtill, inte inne i kupén). - Skylten är tillverkad av annan än Vägverket. - Skylten är inrättad med gångjärn (ej fast installation). Vad kan vi lära oss av detta? Jo, det är billigare att åka helt utan skylt än att pilla upp den i framrutan...eller beställa dyra klistermärken."


Åkte med en sådan där lite skylt, köpt på någon hemsida med reklam, kommer inte ihåg vilken just nu, köpte den minsta av alla. 25cm lång... Blev stoppad av polisen för snart två månadersedan med den sittande fram, och den rätta liggande i bagageluckan... de enda jag gjorde var att visa den och så var de inte mer med det.... Kanske en snäll polis... om det nu finns sådana, men han bad mig skifta inom en månad.... Men du har problem med att placera din skylt, hittar inge bra ställe...


Jag har fått böter för "avsaknande av främre registreringsskylt", så nog kan man få böter om man inte har någon också.


Jag har faktist sett en skyline med gångjärn på bak skylten och den gick igenom besiktning med de så, eller så tittade inte besiktningsmannen på de.


Det är inte helt enkelt alltså, typ längst ned i mitten eller som bilden säger någon av sidorna. Somm thebadguy ritat Puh !! Synd det där med rutan att det inte gick Jag börjar nog med att köra utan..he he





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka