ÄNTLIGEN en deadline! 26 juni - 24 november = 152 dagar ca 22 veckor 5 1/2 månad.

Tänkte göra rätt för mig för alla som läst mina inlägg och trådar angående min bil som lämnats till stylingföretag! Tänkte börja med att skriva ner det som ska göras på min bil. TODO LIST:Inpassning/kapning av kjolpaket Plasta/slipa in kjolarna i karrosen Laga rostangrepp i båda dörrarna skära ut/in ny plåt i dörrana som rostlagas Laga en dörrskada i form av bula från annan dörr som slåts upp i min dörr Riktning av den dörren Spackling, slipning, svetsning av hela karrosen utvändigt i syfte för hellackering Lackering utvändigt Montering av galler i kjolpaketet Japsdämpare ska monteras Ihopmontering av hela bilen igen. Fick lite skäll från företaget över att jag tidigare nämnt deras namn i ett inlägg så du tänkte jag bara skriva ner allt så får alla ni som intresserat er för mitt projekt dömma själva om jag gjort fel eller behandlat företaget fel på något sätt med att nämna deras namn eller om dom behandlat mig fel på något sätt. Som förklaring på att det har tagis sådan tid är att bilen aldrig bokades in när jag lämnade in den för mer än montering av kjolpaketet och den har aldrig senare bokades in i deras scheman vilket dom förklarar är en miss från dom. Men som mina egna åsikter kring det hela så kan jag ju inte ljuga och säga att jag är nöjd med all den tid som det nu har tagit för i mina ögon är det ju ändå ett föregat som har den verksamheten och det är inte jag som gjort något fel. Jag lämnade ju bara bilen där i god tro om att den skulle bli klar på ca 1- 1,5 månader men allt annat har istället blivit lidandes på grund av att jag ingen bil har haft. Anser firman att det jag skriver är fel kan ni kontakta mig via mejl så förblir ni hemliga för nya läsare och läsare som glömmt.



Svar på inlägget: ÄNTLIGEN en deadline! 26 juni - 24 november = 152 dagar ca 22 veckor 5 1/2 månad.



vad tycker folket om denna sak?


Jag minns vilket företag de var.. Det kanske var det som behövdes (att du nämde deras namn) för att det skulle hända något. Dom borde ju ha använt sunt förnuft.. Trodde dom att de skulle få flera år på sig eller? Hoppas att resutlatet blir bra iaf.. Och lycka till


Hur i helvete kan dom glömma bort en bil ? Tror inte deras garage är någon Boeing Hangar på 10000 kvm. Dom ser bilen varje dag så jag tror du fått en dålig bort förklaring. Efter det här inlägget skulle iaf aldrig jag lämna in bilen till detta företag. Hoppas du får en stor kompensation för det dom gjort. Du har inte gjort något fel, förutom kanske att du inte tog kontakt med konsumentverkat/allmäna reklamationsnämnden om detta ärende. Nöjd ska du inte vara för det verkar som du blivit behandlad helt fel, i tidigare inlägg verkar det som du känner personerna som jobbar där och om du gör det och dom har behandlat dig så här så är det ju inga riktiga vänner. Hoppas du får bilen nu iaf i ett jävligt bra skick till ett reducerat pris.


men vad heter dom då?.. så man vet vart man INTE ska vända sig..


Vet att det handlar om mkt mkt mkt pengar, men du borde i princip få jobbet gratis! Den tid det tagit å den nonchalans företaget haft i mot dig gör att jag tycker så, å blir det inte så tycker jag att du ska föra ärendet vidare, vare sig du känner de på företaget lr ej!!! Det företaget borde få sig en rejäl näsbränna så de vet hur man inte behandlar en kund! Å jag tycker absolut inte att det varit fel av dig att berätta vilket företag det handlar om,de har ju faktiskt misskött sig å det grövsta! Glöm nu inte bara att besöka dem så ofta du kan under arbetets gång, gärna med en digital kamera i näven för dokumentation, för å kontrollera att de sköter jobbet med bilen så de inte försöker hasta igenom å ge dig ett skit jobb bara för att de tycker du varit en tjatig kund!!!! Å gå igenom bilen mkt noga innan du hämtar ut den så du kan ifråga sätta eventuella "misstag" redan innan du kört bilen..... Tror nog allt att du förstår vad jag menar....!?!? Stort lycka till!!! Mvh // Hunny


TACk alla som skrivit till mig i detta ärende. Tycker oxå att det kan inte bara varit att dom inte haft tid med min bil utan att dom har valt att ta andra bilar före min som kräver mindre tid och genererar snabba pengar och haft min bil som hobby verksamhet på lediga stunder. Det kostar ju dom inget att ta min bil när dom ändå inte har nått att göra. Men lita på att jag kommer både ta hjälp av en annan verkstad som jag har bra kontekt med som ska gå igenom bilen och en lackerare så finns det de minsta fusk eller slarv lär dom bli varse ganska snabbt om det och priset kommer vi att få diskutera om igen.


Enligt det jag har läst har du inte gjort någon fel. Du har ju skrivit att du försökt skynda på dem flera ggr innan och dom inte reagerat. Blev dom missnöjda över att du postade deras namn? Klart man får ha åsikter om hur en firma sköts och hade inte firman velat ha dålig publicitet så kanske dom skulle ha lyssnat på kunden från början och inte bara nonchalerat dig du betalar ju faktiskt för jobbet.


tyckte jag med.. fattar inte igentligen att dom blev arga på min när dom inte har satt mitt intresse i focus.


kommer oxå ihåg vilket företag de va! Du har defenitivt inte gjort nåt fel, tycker ja!!





Något jag framför allt inte förstår är behovet av att skapa en jävla massa trådar om detta? Är det svårt att hålla sig till en tråd? Och varför i hela fridens namn har du gått med på att det har tagit 5½ månad?


ja mne vilket företag är det då?!!!!1


har inte alls gått med på att det ska ta 5 1/2 månad. sa så fort som möjligt och det blev nu äntligen 5 1/2 månad.


Jag skulle ringt varje vecka och gnällt på dom, sen skulle jag hotat med att hämta bilen i sitt ofärdiga skick och skita i å betala, skulle dom inte gett mig nycklarna skulle jag polisanmält dom. Fan va förbannad jag skulle bli om jag fick vara ifrån min bil onödigt lång tid, får ju abstinens efter bara nån vecka.


Eftersom det har tagit 5½ månad så har du gått med på att det har tagit 5½ månad.


Hörde talas om nån stylingfirma som hade väldiga väntetider men det berodde på deras underleverantörer. Grejen var den att gick du in och beställde ett exempelvis Rieger-kit med montering och lackering så beställde dom hem en pirat och tryckte på. Kan ju spela mindre roll bara det ser bra ut, men man fick betala dyra pengar för ett Rieger-originalkit när det i själva verket var polska kopior. Gick du däremot in och beställde "take-away" så fick du original. Nu vet jag inte vilken firma du gick till men att kolla upp referenser och höra med andra kunder innan är ju en billig försäkring alternativt se till att få allt på papper.


Jag har aldirg sagt att det ska ta 5 1/2 jävla månad utan så fort det går. Accepterar verkligen inte det alls.


Tiden är inte från att jag beställde kittet utan från det att kittet kommit hem. om jag inte minns fel fick jag vänta 8 veckor på kittet med.


Men.. det har ju tagit 5½ månad, och du har inte gjort något. Det enda du har gjort är att whina och skapa massa foruminlägg? Du har ju accepterat att det har tagit 5½ månad, eftersom det HAR tagit 5½ månad. Så länge du accepterar det rä det bara att bocka sig framåt, sära på skinkorna och ta emot.


håller med lundwall, hade jag inte accepterat det så hade jag gjort något åt det. det har inte du gjort direkt (förutom massa foruminlägg). jag hade åkt ner till firman och slagit näven i bordet med en gång!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka