Hjälp!!!!

Behöver nu hjälp av alla med idéer! Ska inhandla en Civic Coupé -95 och behöver hjälp med att hitta bodykits till den! Även hjälp med idéer vad ni tycker jag ska göra med bilen? ALLA idéer är välkomna!!!!



Svar på inlägget: Hjälp!!!!



Trim är ett måste då det är en av dom tröttaste bilarna som gjorts


Visst är det d men först ska den stylas!! Idéer på det??


Du kommer säkert få lite mer hjälp om du skriver en passande Rubrik!


Jo d kanske är sant men lite sent nu!!!


snygga fälgar, sänkning, vita blinkers eventuellt andra baklampor..och kjolpaket som sagt..


Har nu varit och letat delar, har hittat följande: Fram och bak lampor Speglar 2 framstolar Ratt och nav till den Pedaler, växelspaks knopp Fjäderbensstag Nya paneler tror jag att jag har hittat Silicon slangar till motor utrymmet Vita mätartavlor Kolfiberhuv Sidoblinkers Luftfilter Saknar ju mest ett snyggt kjolpaket, behöver verkligen hjälp med detta!!! Sen en sänknings sats och så vill jag hitta en avgassystem, gärna med 2 utblås, 1 på varsin sida där 2 japs dämpare kommer att sitta! Har räknat ihop allt och det jag kommer att beställa första rundan går på ca 16000:- men det är ju utan kjolpaket och avgassystem! Så ALL hjälp med att hitta sådana är jag väldigt tacksam för!!!!


Tråd Låst - Skriv en korrekt rubrik Rubrikanvisningar: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=18184





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka