v90 torkare

Har sett att folk monterar v90 torkararmen på v70 för att kunna få den lackad så att säga. Men är de bara själva armen man behöver eller måste man ha hela torkar motor å allt? Någon som monterat å vet?



Svar på inlägget: v90 torkare



Du behöver torkararmen, blad och kåpan. Sen är v70ns axel för grov så du måste borra upp hålet och fila de koniskt för att få på v90-torkaren.


men de var ju trevligt att de var du som svara maria. Så du har gjort de där förr alltså. hmm men de borde ju vara enkelt de där. Men drygt att stå å fila haha.


men har inte V70 en egen arm? kan du inte ta en sådan istället, är väl ingen jätteskillnad mellan dem!


Ja visst var de, måste ju hjälpa sina gamla skolpolare Det där fixar du ju lätt, sluta nu o gnälla. Lite jobb måste de ju va för o förfina bilen


om du läser lite längre upp så förstår du varför jag vill ha en v90. har som sagt en v70 vill ju inte ha en vanlig sådan torkare.


haha ja jo iofs. jag får ta å beställa hem får vi se. funderar på att sätta på lättare svart toning på den med får se.


ja du vill ha den lackad, men de va de jag fråga, om inte V70 hade en egen arm som du kunde lacka istället så passar den direkt du slipper borra o ha dig!! för V40 har ju en!


men just v90 har en snygg kåpa över hela armen så inte själva bladet eller armen syns som är lackad i bilens färg. Hänger du med vad jag menar då?


ja och jag säger att V40 har en egen sådan arm som täcker torkarbladet!! och då tänkte jag att V70 säkert har en egen arm som täcker torkatbladet!!





de har ju inte de.


hmm ok då kanske inte V70 har en men V40 har en hur som helst har vi komit ifrån din huvudsakliga fråga som du fick svar på i första inlägget


nyare V70 (03-) har de, men V40 har de inte, har själv monterat en V90 torkare på min..


hmm ja du har ju en V40 så du borde veta, men min pappa har en sådan på sin V40... och den är inte eftermonterad!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka