Ang:företaget CREATIX

är det någon här inne som har bestält från styling firman creatix.se.is så fall vad tyckte ni om deras sörvice ok leverans.



Svar på inlägget: Ang:företaget CREATIX



har beställt Carbon design-film och och neonrör därifrån och jag har haft sakerna på ett par dar bara och man blir uppdaterad via mail om när de tagit emot beställningen när den e behandlad mm


oki.ähh jag fick tag på en kille på creatix ok det vad tydligen så att dom håller på att flyta så det va därför det har tagit sån tid. men men jag bestälde från ett annat företag istället så nu har jag minna adapter plator på torstag.


har beställt därifrån utan problem


Killen som har hand om det är mycket trevlig och har aldrig haft några problem me creatix..Dock som ovan säger så håller han på och flyttar till andra lokaler just för tillfället så det kanske kan dröja lite med leveranser som ni säkert förstår..


har beställt där ifrån och de gick snabb och smidigt


Mkt trevliga att ha att göra med, reletivt snabba leveranser och inga problem med mina beställningar


Beställde en varvräknare där en gång, var inga problem och den funkade fint med.!


Japp han är riktigt bra att ha och göra med!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka