Fälgrenovering

Någon som vet någon bra fälgrenoverar i närheten av dalarna?



Svar på inlägget: Fälgrenovering



göteborg då?


kostar inte så värst mycket att skicka iväg dom på renovering.. vet ett ställe utanför Helsingborg som heter fälgrikt och det är dom som har längst erfarenhet av just fälgrenovering.. www.falgrikt.se


Det finns en känd firma i Göteborg som renoverar fälgar, som heter "Däckman Fälgfixar'n" fast när jag frågade dom så skulle det kosta cirka 10000 kr och SÅ roligt är det inte att få finare fälgar. Så jag funderar på att starta nån firma och leta upp nån verkstad i typ Estland som samarbetspartner, och skicka kundernas fälgar dit för renovering.


Fick en krockad 18" fälg riktad/blästrad/lackerad utav fälgrikt utanför Helsingborg för nåt år sen.... kostade 700 spänn klappat & klart. Perfekt med tanke på att en ny fälg gick på närmare 4 papp.


vad är det som ska göras då? riktning eller?


Fälgfixarna i Helsingborg blev jag rekommenderad till när jag ville fixa mina polerade kanter på framfälgarna som blivit lite missfärgade men det gick inte att fixa sa dom.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka