Behöver lite hjälp med turbokonverteruing av sierra samt hjälp att få tag i stylindelar till den

hej håller på att fixa fram lite grejer till turbokonvertering till min sierra 2.0 91 DOHC och funderar på vad jga behöver tänkt klämma ut så jävla många hästar som går och lite till hehe men skulle behöva lite assistans på vägen till detta projekt någon som har något att sällja så skicka ett mejl annars massa idere vore fint



Svar på inlägget: Behöver lite hjälp med turbokonverteruing av sierra samt hjälp att få tag i stylindelar till den



Turbokonvertera är kul! Men frågan är om du inte kan få tag på en Cosworth-motor som passar rakt i! Då får du nästan mer effekt i den originalmotorn är vad du får vid en egen turbokonvertering. Man kan nog få tag på en skaplig Cosworth-motor för ganska små pengar, dessutom kan du förmodligen fixa intyg från Ford så att bilen blir laglig. Tyvärr har jag inga förslag på delar eller hjälp på vägen ifall du bestämmer dig för att konvertera din befintliga motor.


Jag är också inne på att turbokonvertera min sierra 87a med en doch 2.0 i. Även intresserad av stylingsidor med pirat eller andra billiga produkter.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka