Dodge Magnum R/T Hemi söker hjälp med stylingideer

Hej! Jag har köpt en mycket skön Dodge som jag behöver hjälp med, ex tips och ideer på styling och annat som kan göra min bil mer speciell än vad den redan är!! Kan ju inte köra standard(ler).. Var kan man hitta sådant tro?



Svar på inlägget: Dodge Magnum R/T Hemi söker hjälp med stylingideer



du behöver feta kormefälgar samt en rejäl sänkning . sen är de riktigt fint stuk på bilen som redan är fin .


hade kontakt med lite företag nu i veckan som jobbar med fälgar och problemet är att det verkar inte växa fälgar på träd till dessa, har du tips på var man kan hitta elller? Gärna 22" he he


www.falgexperten.com www.molway.com www.shuwantera.com Givoanni har väl också, prova att googla efter det. Lycka till.


Man tackar! Vet någon vilka bilmärken eller modeller som kan använda samma, för att lättare hitta?


hitta vilket bultmönster du har samt et , så är de lättare att hitta fälgar


Låter sunt, vad menas med et? jag är glad amatör tyvärr...


Du kan också kolla upp http://www.ckstyling.com/ Dom kan nog fixa fram det mesta. Maila dom och kolla. Mvh. Ena


Tackar för tipset, varit inne och mailat dem och sitter nu opch surfar lite på deras sida, finns lite att titta på;-)


Bör man beställa sänkningssats genom Dodge eller finns det satser på andra ställen som någon kan rekomendera?





Hör med FastOne.se, han har bra grejer


tackar! Skall kolla direkt! Tror att det blir 22 till min lilla Dodge så vet ännu inte hur mycket utrymme det blir...


Tjenamors Mattel. Ser att du skaffat dig en riktigt vettig bil! Kan ge dig ett par riktigt bra tips. Ebay (det är i princip här du ska köpa allt, det är billigare än i sverige (ja, tillochmed när man räknar med frakt och skit, och det finns massor just till våra kärror!) http://motors.search.ebay.com/ebaymotor . p;from=R43 Dodge Talk Community: En skitbra sida med alla dodge-kärror, du har separata forum och gallerier för alla modeller. Här skriver folk om sina mods och visar dom, det är bara börja låta fantasin flöda:http://www.dodgetalk.com/forums/forumdisplay.php?f=200 LXForums: Ungefär som Dodge Talk, fast här är det bara Magnum, 300C och Chargern som det snackas om. Mycket läsvärt/sevärt där också! http://www.lxforums.com/ Dom grejjer jag kan rekomendera såhär på rak arm är:Projektor-lyktor med leds (finns i chrome och svart finish dåra):http://cgi.ebay.com/ebaymotors/05-07-DO . dZViewItem Ny grill (finns hur många som helst, men här är ett bra exempel):http://cgi.ebay.com/ebaymotors/05-06-Do . otohosting Led baklysen (finns i skitmånga olika finishar):http://cgi.ebay.com/ebaymotors/05-06-DO . dZViewItem Hoppas det hjälpte lite på vägen iaf!


http://www.superchargersonline.com/prod . HMI-20003P Kolla denna länken broder!!!!!


Chrysler 300C Jag råkar jobba med Chrysler & Dodge och det finns gott om fälgar, Vi har många kudner som har satt på ordentliga sulor på dem Specialfälgar har en del trevliga fälgar


Okej! Vet du några särskilda, söker typ 20 eller helst 22or men dom på Specialfälgar menar att de inte hittar vad jag söker????


Hallo mannen! Du har möjligtvis ing tips på namn eller dylikt på fälg, gärna 20-22"


Specialfälgar var mycket bra kontakt, det kommer att bli 22 tummare på kärran (LER)


Låter fint det! du får slänga upp bilder ASAP!


Jo det där är rätt najs, har man 60 lök liggandes så äre ju ett bra köp. Men jag vetefan om HEMI'n klarar en supercharger utan att behöva byta massa skit. Många har dock kört lustgas utan problem, kolla här:http://www.dodgetalk.com/forums/showthread.php?t=123270 Lite små-mods och lustgas gav 13.475 @ 167.23 km/h på strippen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka