Var får man tag på styling till Audi s4'a -93 - -94

Tycker rubriken säger det mesta. Är på jakt efter styling så som body kits, lampor, coilover's med mera. Skulle uppskatta om någon vet var man kan fixa kjolpaket då jag är på gång o köpa en s4'a. Årsmodell -93 eller -94'a är inte säker. Det är en sedan och inte en avant (kombi) Hoppas någon kunnig audi meckare kan tillfredställa mina frågor Tack på förhand.



Svar på inlägget: Var får man tag på styling till Audi s4'a -93 - -94



finns inte mycket till s4 men kolla med mh-styling i gbg dom kan även fixa hr-kit mm annars får du väl sätta på s6 delar ..ger lite fetare look .


Kolla dessa länken finns ju nått iaf; http://212.214.223.230/shop/catalog/def . h=21_22_34 http://212.214.223.230/shop/catalog/pro . ts_id=5919 http://212.214.223.230/shop/catalog/def . 22_192_589


Jag rekommenderar verkligen eBay för detta. Visst, om du beställer från USA så kan det bli tokigt massa i frakt, men du kommer oftast billigare undan ändå. Som exempel så har jag hittat ett par framlampor till min Bora, som jag tycker är lite intressanta. Har även hittat dem hos någon eller några ÅF's i Europa. Dock kostar de ca 2500 + frakt i Europa, medans de inte ens går på en tusenlapp + frakt i USA. Dessutom "riskerar" du att få grejer som inte redan sitter på alla andra stylade bilar


Tackar för svaren. Hoppas man får lite fler synpunkter på det hela.


Förstår mig inte riktigt på e-bay så om du kunde pm'at och förklarat lite hur jag lätt hittar det jag söker vore det tacksamt.


kolla på denna länksidan, välj kategori i menyn till vänster http://www.carlinks.nu





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka