röd Board till framruta

Hej undrar om ni vet vart man kan köpa en röd board, helst en utan en massa jobbig text på..



Svar på inlägget: röd Board till framruta



hej gå in på dekaltrim.nu lr vad sidan e... där kan du få exakt den du vill ha utan text m.m hittar du inget på deras hemsida så skicka bara ett mejl å förklara hur du vill ha den så skickar dom tillbax några olika prover dom gör till dej så e det bara välja ut en å beställa=) kolla gärna mina bilar köpte mina på deras sida..


Kolla sen bara så du får rätt höjd.. besiktiga min nyss dom gnällde för den va för låg..förra året sa dom ingenting.. men men den har väl växt sen dess :S jädra nötter.. ett A4 ska d gå mellan instr å boarden.. d gör det på min men ja orkade inte tjata me dom..


det dära är ganska olika, har rullat in med över 20 cm´s bård och dom inte sagt ett ord, sen då farsan rullat in med sin bil som hade ca 2cm lägre bård då började dom gnälla på som f-n , det beror helt och hållet på hur pass noga dom är...


Man kan ju köpa riktig mörk solfilm och använda som bård också... Men jag antar att du hade tänkt dig en helt ogenomskinlig bård som matchar bilen?


sån där board hadde ja tänkt http://www.geting.se/viewimage.php?imag . 1-5943.jpg


Jag letar också efter en till min Saab. En svart blir det för min del, ska nog kolla vad dekaltrim vill ha för en sån.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka