blåa dioder i lycktorna?

hej.. jag tänkte borra in blåa dioder i mina fram lycktor (har redan blåa dioder i mina blinkers) men vad säger besiktningen om de? asså om man inte har dom på för dom kan väll inte änns se dom? asså får jag har så om jag inte har dom på?? MVH



Svar på inlägget: blåa dioder i lycktorna?



varför inte fixa en knapp inne i bilen som sitter lite dolt så du kan slå av och på dom när du vill?. går inte genom på besiktning och böter om polisen tar dej. (iallfall va ja har hört)


jo men de där med böter å så vet jag(får ju inte ha blått ljus utåt)... hade tänkt å satt dom på en knapp men de jag undrade var att eftersom på besiktningen då kolla dom ju lycktorna å så å jag undrar vad dom skulle säga om dom såg att de satt en diod där inne fast den inte är på


Ingen aning.. men asså fan om det är en shysst gubbe bör han ju släppat.. tycke rjag iaf.. bara säga att det är till för att visa upp när du e på bilträffar?


haha eller när man står på max å ska ragga fjortisar haha nä skämt å sido... men ja dom borde ju släppa igenom en tycker man...hmm..


Dom kan inte göra så mycke åt att d sitter en blå diod där bara den inte stör ljusbild eller liknande..


Ring och fråga. Däremot är jag skeptisk till att du får göra något sådant, då du modifierar själva lampan?


Borde vara rätt svårt att urskilja en blå diod från en "xenonlooklampa" det är ju inte direkt så att de står med förstoringsglas och glor... Vill ju inte lova något... men jag har svårt att tro något annat än vad miklen sa... (han vet nästan alltid bäst )


När hade du tänkt besikta??Jag undrar för jag har gjort så på min bil oxå å har tagit för givet att det kommer att gå igenom eftersom man som sagt inte ser dioderna innan dom är tända.Skulle vara kul att veta om jag eventuellt kommer att behöva plocka ur dom eller skaffa en uppsättning till.Jag har dom på en separat knapp och enligt snuten så får jag ha dom så länge dom är släckta under färd...vilket jag såklart inte har....*host,host*


hehe ska väll besikta om nån månad men jag tror faktiskt man kan ha så för de är ju jävligt svårt å se dom så jag tror inte änns dom kommer se dioderna på besiktningen





ja har åkt dit för det 3 gånger av griniga snutf*ttor...300 spänn i böter varje gång, men ja tänker inte ta bort dom...inte fan kan man förväxla en snutbil med dom, då har man ju inte alla skruvar på plats! har gått igenom besikningen med det 2 gånger!! men det skiter snuten i, bättre sammarbeta mellan snutgrinskitarna o besikningsmännen tack!


Du kan ju använda andra färger på dioderna annars... grönt är ju ganska vanligt... kan förstå att du vill ha blåt... men vad säger lagen om UV dioder??? alltså lila... vore ganska häfftigt att ha under bilen nu när snön kommer då UV lyser upp vitt som bara f*n


är dom inte igång så kan dom inte säga nåt om det... varken besiktning eller polis


har me gjort de och jag tar för givet att man kommer igenom! annars är det ju cpt!:S


hade du dom tända när du körde då eller?för snutarna som har påpekat mina dioder sa bara att d såg fränt ut men jag fick inte ha dom tända när jag körde,men när jag står still så får det lysa i princip hur mycket som helst om bilen.Så då e d ju klart att dom bara är tända när man står still;)


sj har jag blå dioder å har passerat ett antal polisbilar utan att dom brytt sig


Se till att du drar på GRYMT MYCKET silikonlim (eller liknande), annars kommer det sippra in fukt och sen får du igenimmade lyktor vilket ser förjävligt ut.


olagligt. du förstör reflektorn. och även om du inte gör de så är de ändå olagligt.


Har bara bytt ut parkeringsljusen till dioder. skit fränt när det e mörkt


Har blåa dioder i mina lysen . Ingen som sagt nått om de än





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka