Golf 4 - hur får jag av handtaget på bakluckan?

Hellu alla Golfare nån som vet hur man får av själva handtaget på bagage luckan där alltid golf 4 börjar ärga? har plockat isär i princip allt men får ändå inte loss skiten vet heller inte om lås kolven ska tas ut inåt eller utåt för handtaget går inte att få loss så länge den sitter på.. jag har plockat bort följande:1: först plockade jag av höljet på bagage luckan 2: sen 3 små skruvar med fin gängade gängor ganska korta 3: sen dom 2 byglarna som gör att allt rör på sig 4: sen en lås bygel för själva lås kolven kan inte hitta nåt annat att skruva på mer men skiten lossnar inte Hjälp!



Svar på inlägget: Golf 4 - hur får jag av handtaget på bakluckan?



Allt du behöver till din golf. http://elsaweb.spaghetticoder.org/


fy fan va najs! visste inte att det fanns en sån sida på nätet faktiskt! lite halv svårt att hitta exakt det man letar efter bara men det löser sig säkert! as sjysst!


va dock inte as lätt att hitta bakluckan märker jag! tur man är sjukskriven så man har gott om tid!


Hittade det till dig, dock är jag ingen mekaniker så jag är inte den du ska fråga hur man följer dessa guider http://elsaweb.spaghetticoder.org/doc/V . 33911587/3


hittade den med nyss men super tack! men va bilden visar så är det en del saker som inte är med så jag får la se om jag inte får lämna in skiten ändå men det återstår att se nu iaf! du gav ju lite hopp i det iaf


Lås kolven ska innåt omjag mins rätt men jag fick ta ett stort dorn och en hammare och slå


Okej det känns ju mindre bra fucka man inte hela lås kolven då ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka