Byt ut handtaget till sensor!

Kolla in detta:http://www.metacafe.com/watch/270692/ma . autoworks/ Lite ballt eller? Man byter ut handtagen mot plattor (som är specialgjorda för ens bilmodell såklart), sen har man sensorer istället. Vill man vara riktigt fräsig får man svetsa igen handtagen själv och sen lacka, men det där är ju ändå en smidig lösning att bara ersätta handtaget mot en platta. Här köper man grejjorna:http://www.lafranceautoworks.com Säg till om det varit uppe förr så tar jag bort det. Om nån redan har sånna här så berätta allt!



Svar på inlägget: Byt ut handtaget till sensor!



hehe..ja de var verkligen häftigt ...men vad gör man om de cpar :S


Det cepar aldrig. Man kan fixa batteribackup till dom, räcker ju med det på en enda dörr bara.


Ah okey ...då låter de ju bra


fan va coolt


Coolt! Ska du skaffa sådana till din Magnum eller?


satan va fräckt!


men...någon annan kan väl öppna dörren på samma vis?


Nja, ska ju sälja kärran snart och skaffa en dodge charger, eller så väntar jag och skaffar den nya dodge challengern. Men då blire nog till att skaffa det där alltså. Fett jävla glassigt att öppna dörrarna sådär.


Jag har länge funderat på ngt liknande, det dära var ju riktigt häftigt, ngn som vet vad det dära kostar ? edit: nu såg jag pristlistan





Vill Haa :p


Känns inte så viktigt för mig som kör bilen på vintern krävs ju en del kraft att få upp en frusen dörr





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka