Saab 9-3 2,0i - köp utav turbo?

Hejsan, först och främst vill jag presentera mig. Mitt namn är Simon och är för första gången en bilägare. Jag är ny och okunnig angående bilar, men det skall det ändras på. Men som sagt, jag skall hämta min bil på måndag. En saab 9-3 2,0i. Vad jag vet så finns det ingen turbo i den? Fanns ingen turbomätare på instrumentpanelen iaf ;P. Så eftersom jag älskar att ha lite tryck i maskiner så undrar jag hur mycket det kan kosta att köpa ett turbokit. Så man ger den en turbo med andra ord. Vad som skall göras, och pris etc. Ni får gärna länka, eftersom jag föredrar att köpa färdiga system fortfarande. Några andra välvilliga tips man kan tänka på?



Svar på inlägget: Saab 9-3 2,0i - köp utav turbo?



Turbokit är dyrt, tror dessutom inte att sådant finns till din Saabmotor. Svårt (omöjligt?) att få genom besiktningen också. Hade jag hemskt gärna velat ha turbo, så hade jag sålt bilen och köpt en Saab som redan har turbosnurra. Men du är säker på att du har en 2,0i då?, inte en lätt trycksturbo, för de har ju inte turbomätare heller





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka