Hjälp vart kan ja hitta de här?

jag tror volvo kan svara bäst på den frågan,om ingen annan här inne har köpt en. eller så är det bara att ta fram borrmaskinen med hålborr och fixa ett eget hål.



Svar på inlägget: Hjälp vart kan ja hitta de här?



Det är Volvos egna kjolpaket och bakkjolen ser ut så när man köper den. Det blir till att modda den själv isåfall...


jo men man kan väl köpa extra kåpa eller hur för de e samma som den på vänster sida


Antar att inte "kåporna" går att köpa löst. Blir nog som tega säger att kapa själv.


Fråga på Volvo, om du har tappat kåpan är det klart att det ska gå att köpa ny. Kapa hål får du göra själv.


jo men fortfarande om ja kapar själv kommer de inte bli samma form


och även ja säger ja har förlorat min vänstra kåpa så ger dom mig en kåpa som passar för vänster sida och inte höger och det kommer se konstigt ut


?? Förresten har du gjort så att du har dubbla utblås bak ellerr har du bara flyttat utblåset från vänstersida till högersida.?? Om du har gjort det förstnämnda så tror jag att det enda du kan göra är att tillverka en själv eller betala någon att göra en för att det ska se likadant ut. har du ngn bild på din bil.?? en bild säger mer än tusen ord.


har ingen bild men ja har exakt som hans avgasrör http://static.garaget.org/archive/5331/ . 240046.jpg alltså en på varje sida men tror du de skulle sitta fint om ja tog bort båda kåperna de skulle se stort ut då men ja ska skära under avgasrören så sitter det en bit av kjolpaketet så tar ja bort den där oxå


de borde väl köpa kåpan löst tycker jag för tänk om de finns volvo som avgasrören sitter på andra sidan





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka