Hjälp angående lackering!

Har funderat o lacka listorna på min s60 men vad föredrar ni att köpa nya listor som är på dom nya modellerna eller ska ja bara lackera mina har hört att lacken kanske inte håller? Tacksam för alla svar



Svar på inlägget: Hjälp angående lackering!



plus glömde skriva hur tar ja bort vanliga listorna o sätter tillbaka dom igen?


Hade nog satsat på att köpa, för det blir nästan aldrig riktigt hundra om man lackar de själv, sen så tror jag bara att listerna sitter med clips, så med andra ord bara att ta nått lack vänligt och bräcka loss de.


Enda anledningen till att lacken inte skulle hålla är att underarbetet är kasst utfört. Vad är det för färg och årsmodell på bilen? Om listerna är strukturerade så är det ju att föredra att man lägger slipgrund på dem och sedan slipar dem släta. Brukar kunna se lite taskigt ut med lackerad struktur. Iallafall så tycker jag det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka