Angel Eyes, vart får man tag på sånt?

tjenna tänkte kolla med er om ni vet (om det ens finns över huvudtaget) vart man kan få tag på Angel Eyes eller något liknande som man själv kan stoppa i strålkastaren så man kan få dendär fina looken:P tänkte själv på att det skulle sitta fint i min bil men har någon nån aning om det ens finns ngt sådant? nån hemsida?, prisförslag? alla förslag är välkommna:)



Svar på inlägget: Angel Eyes, vart får man tag på sånt?



ja stoppa i lösa i min.. fast ja har ju rätt bil heh.. eller iaf rätt bilmärke.. D finns lösa CCFL ringar i olika storlekar att köpa från tyskland bla.. kommer dock inte ihåg sidan..


www.realcar.se Dem har sånna ringar du har i tanken;)


Finns 80mm (diameter) CCFL-ringar att köpa här: http://www.gtek.se/index.php?mode=item& . 32599523d9 Dom är till för att sättas på datorfläktar, men går utmärkt att användas till vad fan som helst. Jag funtar på att skaffa sådana till mina dimljus, om jag lyckas klura ut hur man öppnar glaset på dom. Finns i Blått, Grönt, Rött och UV. Allt som är till datorer är mycket billigare än det som är "gjort för bilar", trots att det är precis samma skit. Drivs på samma spänning och allt.


Ja vet inte va du har för spänning i din dator ja har iaf 12volt i min.. D e 14 i bilen när den e igång vilket kan vara mer påfrestande för datorgrejer. Ja har satt små voltregulatorer emellan. Så förlänger man ju livslängden på grejerna lite..


Det sitter redan en voltregulator mellan 12V'en och CCFL'en, den klarar av 14V utan problem. CCFL-röret kräver säkert över en kilovolt och klarar av spänningsskillnader rätt bra. Det som är mer känsligt är LED's, där ska man passa sig. Dessutom är LED's för datorer ofta gjorda för 5V eftersom det finns en 5V strömkälla i datorn. Det är inte smutt att köra dom i 12V eller 14V. Har en polare som kör med CCFL'er från webhallen i över ett år nu, funkar hur bra som helst!


åkej då hade ja väl otur me mina ccfl transformatorer som brände då hehe.. och ja ccfl rören e några volt.. över 100000 sådana..i mina angeleyes iaf..


Hehe, jag tänkte skriva ~100kV, men jag var osäker och hittade inte heller nån sida som sa något vettigt om spänning på CCFL'erna vi snackar om. >.< Tråkigt att din transformator pajjade. =/ Polaren fick iofs en transformator som dog bara vi kopplade in den, dvs den blev matad med 12V (bilen var inte igång). Nästa funkade perfekt och har funkat sen dess!


tackar grabbar....angående CCFL-ringarna....finns de i bara en storlek?


inte dom från tyskland som ja inte kommer ihåg leverantörens namn.. dom fanns i 3 olika storlekar..





om du kommer på det så vore jag tacksam ifall du kunde tala om det för mig:)


Blue_celicA, prova www.ebay.com sök på Angel eyes -headlights (-headlights tar bort alla träffar där dom säljer hela strålkastare med angel eyes redan monterade osv)


ok tack det ska jag göra:)


ingen mer som kan någon sida??...hittar inte det jag är ute efter:(





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka