Styling av Audi 90

Tja. Jag har en audi 90. Jag undrar bara några frågor... det skulle vara as sjysst om ni kunde svara på dom. Om jag vill sänka bilen.. vart ska jag vända mig då och hur mycket kostar det? Om jag vill lackera om bilen.. vart ska jag vända mig och hur mycket kostar det (hela bilen)? Kan jag ändra storleken på däcken? jag har 15 tums nu tror jag... kan jag ha större? Om jag vill ha svarta baklysen... hur gör jag för att det ska bli bäst? Om jag trimmar den hur mycket hästar skulle jag få? (Audi 90 2,3E) Vilka kjolpaket av Rieger ska jag köra på? Tack på förhand /Thomas



Svar på inlägget: Styling av Audi 90



hellack kostar väl runt 10 000,- ja du kan sätta på större fälgar, 17" skulle sitta fint. svarta baklyktor finns att köpa på div webbutiker. ingen idé att trimma 2.3'an, kostar väldigt mycket i relation till vad du får ut för effekt. vilket rieger kjolpaket? ett som är avsett för audi 90 vore att rekomendera.


Okej. Hur myket hk skulle jag få om jag trimmade den? Alltså jag hörde med RealCar och dom sa att audi 80 och audi 90 är samma mått.


Snarare 20 000:- om du inte känner någon som gör det utan kvitto. Hittar du en som är duktig för 10 000:- så är jag också seriöst intresserad.


ja med 10 000 menade jag utan kvitto. jag har hittat en som är duktig för under 10 000 utan kvitto, får tyvärr inte sprida ordet för då blir han överhopad med jobb





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka