Skoda Octavia - Mittarmstöd.

Jo, jag köper mig nog en Octavia TDi SLX -98:a imorgon. Vad jag saknar från mina tidigare bilar (Passater) är ju givetvis mittarmstödet! Går det att köpa ett passande sådant till den bilen? Då menar jag inte från Auktoriserad Skodaverkstad.. : ) Har försökt googla men hittar på tok för mycket ointressant info! Sen undrar jag varför dom flesta Octavior (98-99) typ "knarrar" i dörrarna (gissar att det kommer därifrån), och vad man kan göra åt det? Justifan, höll på glömma.... sugen på en diskret vinge också, tror det är RS:en som har den. Eller om den fanns som tillval till GLX/SLX? Vart inhandlar jag en sådan, och är det avancerat att montera? : )



Svar på inlägget: Skoda Octavia - Mittarmstöd.



Glömde tillägga: Snygga fram-/bakljus! ;D


kolla på realcar...dom har lite grejer till dom!


Det finns på www.wsrp.se såg nu att dom inte hade till skoda men dom har andra roliga saker:) mittarmstöd fins hos v.a.g (vet ingen annan stans)


jag är inne på min andra octavia nu, bägge har haft mittarmstöd som tillval. borde altså inte vara så svårt att köpa och eftermontera orginaldelar.


Om du inte vill köpa nytt från vag så finns det säkert på någon skrot för en lite billigare penning....


www.milotec.de har mest grejjer till skodan..... knarret är bara att smörja bort och mittarmstöd vet jag inte om det finns till dom.....


Fint, ska kika på den sidan. Vart exakt är det man ska smörja? ^^





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka