Söker motivlackerare för prisinformation

jag använde sök funktionen, jag vet att det finns fler trådar som heter typ "motvilackerare sökes" men inga av dem rymmde det jag är ute efter vilket är: hemsidor till företag/personer som är duktiga motivlackerare. jag har på många forum frågat ca. priser på motivlackering men har aldrig fått något bra svar. det är alltid typ "det beror på" jag förstr att det kan vara svårt att sätta ett pris bara sådär, men om jag frågar en motivlackerare som kan sin skit så bör han/hon kunna säga ett ca. pris! den andra delen av det hela är att jag inte har en aning om vart man ska leta. har använt google lite men bara fått fram skit. har läst om detta forum att ni är hjälpsamma och kunniga och hoppas verkligen att det finns någon som läser detta som sitter och trycker på lite länkar för det skulle uppskattas som fan! tack på förhand //michan



Svar på inlägget: Söker motivlackerare för prisinformation



Ta å kolla på www.flickan.com! Sänd henne ett mail om din prisförfrågan så tror jag nog allt att hon kan svara dig!!! Lycka till!!!


Ja men det är ju inte bara och bara för dom att sätta ett pris utan att se bilen i verkligheten. Kan bli så att de måste göra stora reperationer innan osv. Då blir det givetvis dyrare. Var hade du tänkt? osv.


Reparationer? Aja, jag hade tänkt mig längst ner vid sido spoilerna hela vägen runt tbakspoilerna till sidorspoilern på andra sidan. vad det skall vara för motiv är hemligt ^^


hon som lackade min heter pia lundin från borlänge ska fixa adress om du är intressrad???





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka