Monterings anvisning kjolpaket?

En polare har köpt sig ett kjolpaket & han behöver en monteringsanvisning Se bild: http://img401.imageshack.us/my.php?imag . ainpq2.jpg Rieger R-RX heter det. Någon som har?



Svar på inlägget: Monterings anvisning kjolpaket?



brukar inte följa med vad jag vet men de är inte så svårt om man bara sätter sig in och lägger ner några timmar sen får man ju kanske göra egna fästen om de inte följde med då.


Men är det ingen som har gjort det på en golf 3:a tidigare?


Om du frågar snällt MH STYLING så kan dom hjälpa dig via telefon hur du ska bära dig åt..... dom har goda kunskaper av rieger tuning delar MH STYLING tel 031-405522 När man köper av Rieger så brukar alla delar följa med/ för montering


nästan inget kjolpaket passar perfekt så man får oftast använda värmepistol och försöka passa in allting.. för att skruva fast min nya front gjorde vi bara nya skruvhål i fronten som skulle passa i dom gamla fästena


Jag löser detta på annat sätt...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka