Toyota Celica styling bakljus

Hej! jag har en toyota celica års 90... och jag letar efter styling bakljus till den men hittar inga. Så om det är någon som har sett eller vet vart det finns styling bakljus så hör av er.



Svar på inlägget: Toyota Celica styling bakljus



www.lagabasen.se Skriv in ditt regnr där så får du upp delar, sen är de bara å plocka fram lysena å se vilka skrotar som har dom, ringa dom och höra va dom ska ha för dom. Mycke billigare än nya grejjer om man inte är allt för kräsen, men man kan ju hitta fina saker även på skroten.


Hej det finns tyvärr inga styling baklysen till en celica gti 90-93 st182 har kollat på varenda sajt på nätet och kammat noll kan med 99,9% säkerhet säga att det inte finns.. men det du kan göra är mr2 look a likes då köper du färdiga eller gör egna men klister film som gör din celica orginal till något mer likt mr2ans runda lyktor..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka