Saab 9-3 2,0i - köp utav turbo?

Hej simon, Man får gratulera till bilen. Släng upp den här när du får hem den. Om du är nybörjare tycker jag inte du ska försöka dig på en turbokonvertering. Om du har en erfaren som kan hjälpa dig kanske det kan gå. Det är inte gratis att bygga turbo på en N/A bil. Du måste kanske kompsänka den om du har för hög kompression och du måste byta grenrör och massa mera saker. Mitt råd är iaf att du har den här bilen i nått år sedan säljer du den och köper en turbobil. Lycka till.



Svar på inlägget: Saab 9-3 2,0i - köp utav turbo?



aaah okej. Jo jag har ändå 2 år på mig... Fick körkortet precis för 4 veckor sen ;P


..glömde gratulera till både körkortet och bilen förresten! en Saab 900i skäms inte för sig heller, den räcker till bra ändå tycker iaf jag!


Är det något speciellt med bilen? Tycker det är extremt meningslöst att köpa en i och konvertera om man nu är så noga med turbo.. Speciellt när det fullkomligt kryllar av turbo 9-3or på marknaden. Du tjänar bra mycket på att köpa rätt från början.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka