Fråga om 17" alu-fälgar till Meredes Benz å skärmarna..

Hej! Bilen är en w124 av -88 årsmodell Mercedes sjuka!! På dom flesta mercor jag sett med lite större fälgar har uppåt veckade skärmkanter precis ovanför däcket.. Någon merca snubbe som vet om det går att ha 17" på bilen utan att kanterna ska fara åt fanders? (Vill inte ha nå hårdare fjädring heller.) tacksam för alla svar.. har tänkt investera inför sommaren..



Svar på inlägget: Fråga om 17" alu-fälgar till Meredes Benz å skärmarna..



17" är inga problem d.v.s om du inte har några riktigt feta fälgar, Jag kör på 7,5/17" fälgar med ET35 och 225/45 runt om och det funkar fint, det kan väll ta i om du sänker bilen rackarns mycket, men då ska bilen vara duktigt sänkt. annars om du är orolig går det att valsa skärmarna, vet en kille som satt på 10,5/19" fälgar på sin w124:a med bara valsade skärmar... 8,5" med ET35 går bra på helt orginal skärmar så de flesta fälgarna ska inte vara några problem.


Okej, tack för svaret.. Då kommer det nog bli envesterningar till sommarn=)


Du kan ju kolla på min 124:a den ganska bra sänkt och det tar inte i någonstans med 225/45/17.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka