hur mycket rabatt tror ni man kan få?

Kolla på min senaste bild på celican så ska jag förklara lite här med. Bilen står i det skick som visas efter nu hela 16 veckor gjorda på stylingfirma. Det är 4 månader vilket är hela sommaren.... Dom skulle bla. Montera på kjolpaketet. rostlaga lite i dörrarna. fixa en bula i dörren efter en idiot som dratt upp sin dörr i min bil. lackera om bilen utvändigt. vad tror ni man kan få i rabbat? hela kostnaden innan fick jag och det uppskattades till 38 000kr.



Svar på inlägget: hur mycket rabatt tror ni man kan få?



ingen som har en uppfattning?


Har ni gjort upp ett pris så är det ju det som gäller. Däremot om dom gjort något fel, tagit längre tid på sig än vad som varit sagt eller om du inte är helt nöjd så kan du ju kräva att dom drar av lite på priset.. Känns B att pruta i efterhand, men visst kan det funka. Låter som ett överpris i alla fall, såvida inte kjolpaketet ingick i summan. Edit: Tittade på bilderna nu, har jag missuppfattat totalt? Har dom inte gjort klart jobbet alls?


Jag förstår inte helt å hållet. Du har lämnat in bilen, och bilen ser nu ut som den gör på din senaste bild, och nu undrar du om du kan få rabbat ifrån styling firman?? Om det är så det ligger till så tror jag inte du kan få det om ni har kommit överens om ett pris när du lämnade in den.... dom kan ju självklart vara schyssta och ge dig en liten slant men jag skulle inte tro så.. du kan ju hoppas


bilen står i det skick som visas. alltså inte klar än på ett par veckor. det sades ingen deadline men det är väll understruket att det ska gå fort?


Ja antar att det är total pris.. Har ni inte kommit överens om en deadline så kan du inte göra ett smack åt d.. Tror knappast du får någon rabatt heller.. Var det en större stylingfirma eller ? Hade ja haft d å fått in 10 bilar..6 av dom krävde deadline..jadu gissa vilka bilar som blir klara snabbast..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka