Kromnings kit??

Har sett att det finns kitt som man kan köpa för att utföra mindre kromningsjobb hemma. Finns det någon som vet mer om detta, typ var man kan köpa det t.ex??? Jag har letat runt lite men hittar inget vettigt, bara en variant man sprutar på som heter Cchrome! Men det va relativt dyrt. Tacksam för svar!!



Svar på inlägget: Kromnings kit??



om det är alu så går det att höglans polera själv om man så vill, annars finns det firmor som gör chrome bad om man vill lägga en slant...


Att man kan högglaspolera alu de vet jag, men det är lite allt möjligt jag vill kroma, grejen är att jag är egotrippad och inte vill lämna in grejer, Jag vill göra allt själv. Då känns det som att jag är en värdig vinnare när/om jag vinner ngt....


finns att köpa så man gör chrome bad hemma och dylikt men det är SNUSKIGT dyrt....


www.alsacorp.com ett alternativ till chrome


Eller varför inte detta istället?? http://www.sprutforsilvring.se/


Riktigt förkromning är en dyr och omständig process, absolut inget du gör hemma. Teoretiskt sätt så är de möjligt förståss men har aldrig hört talas om det. Finns inte många ställen som förkromar längre, förr kunde man som privatperson hitta ett företag i närheten som kunde utföra förkormning men idag är de mer omständigt (hört från de äldre o erfarna .


Intressant! Har du provat?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka