vill ha Styling tips till golf 2

Undrar om någon har styling tips till min golf 2 86! har inga pengar är bara 14 år gammal och det är ju fyra år kvar tills körkort så jag har ju mycke tid på mej att bygga på bilen!



Svar på inlägget: vill ha Styling tips till golf 2



hmm.. jag säger som jag sagt på ett x antal andra, du kan börja med att göra den stilren ( lacka/tabort lister, ta bort emblem, därefter behöver du ett par sjysta fälgar och sänkning, kanske eventuellt toning av rutor? Sen om du får råd så kan du chacka ett par sjyssta kjolar..


kul att det finns andra som började så tidigt! men som dom andra sa, + detta.. det är ditt val så att säga, gör den så DU tycker det blir snyggt, inte för att vi ska tycka det


börja med sänkning och 17" eller 18" fälgar. sen kan du ju alltid klämma på "stora kofångarna" från 90-tals goffarna. emblemlös grill, kamei ögonlock är snyggt, klarglas runt om. finns massa godis till golfarna


hur mycket kostar stora kofångarna?? från 90 tals golfen?


kostar typ 2500,- nya för pirat... men sen går det ju att hitta beg. kolla gtiklubben.nu


hitta fram o bak för 1200kr!! men har ju inte pengar just nu så tyvär!


synd, det var bra pris om dom var fina


aa det var de ju





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka