Nån bra lackerare????

Jag undrar om någon känner till bra lackerare i gbg som kan fixa min bil genom försäkringen? Jag vill lägga en annan framspoiler också istället för den vanliga... Ifall ni har tips så skriv gärna..... MVH:Mr_persiano



Svar på inlägget: Nån bra lackerare????



i absolut väsra fall kan ud höra av dej till Pro Paint i partille. jag vet att han har gjort genom försäkringsbolag innan. komme rinte ihåg hans nr, men de e bara o kolla på eniro... hoppas att de löser sej för dej nu lycka till / Jonna


Tack tack.....Var det där du brukar hålla till när du är i gbg eller? För jag frågade dig om lackering av kjolpaket och sånt tidigare.. Skall kolla upp det. Fixar han själv grejerna till bilen då och fixar den eller??


japp, det är där jag brukar vara. ja vte faktiskt inte. vi hade hand om försäkringsjobb förut, men då hade försäkringsbolaget betalat nya delar och omlackering av det. sen kommer jag inte om kunden hade köpt det lr försäkringsbolaget. men ring o kolla me han försäkerhets skull.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka