Hur kopplar man angeleyes på Oneblock-strålkastarna?

Tja! Har precis lagt på mina nya Oneblock-strålkastare. Allt funkar förutom angeleyesen, som jag inte har en aning om hur de ska kopplas? Någon som har gjort det och vet hur man kopplar de? Det är röda och svarta kablar som ska någonstans, men vet itne var:S tack på förhand



Svar på inlägget: Hur kopplar man angeleyes på Oneblock-strålkastarna?



Ah kom igen, någon msåte veta det juuuu!!


svart kopplar du bara på närmaste jordpunkt... röd kopplar du förslags vis på en brytare i bilen sedan till en avsäkrad +matning, på så sätt kan du ju styra dom hur du vill, eller koppla det på parkeringsljus matningen...


okej tack.. men när ni säger "koppla", hur gör man då, eller snarare vad behöver man? för det är ju bara en sladd


du får förlänga den kabeln \kablarna . o sen finns ett hål in till cupeen ¨på e36 precis på höger sidan bakom din batteri kontakt . som du kan dra in kabeln med en kabelsko o sen sätta en strömbrytare på valfritt ställe ,. jord kan du dra precis under lycktan där det finns andra jordansluningar på e36


okej, låter lätt.. om jag ska koppla de röda kablarna till parkeringsljusen då? gör man på samma sätt eller?


japp ,, men de är nästan smidigare att ha dom på strömbrytare då polisen kan klaga på skiten . jag slapp böter för att dom vart dragna på brytare så jag kunde stänga av på plats . men du gör givetvis som du vill


jaha, okej, e inte angeleyes lagliga? trodde jag:).. jaja, då e d bara att gå o handla kablar och en liten strömbrytare... thnx for the help!


jag vet inte riktigt hur de är men dom gillar dom inte i varje fall o på den tiden hade jag blåa änglar o de var inte poppis alls tydligen .


haha, okej:P, snyggt med blått annars ju... men hur lyser angeleysen om man kopplar de till parkeringljusen? lyser de konstant då eller?





dom lyser ju så fort du sätter på dina ljus . på steg 1 .. jag vet inte om du har halvljusautomatik eftersom de är en 97?


joo det måste de göra ja, vet inte vad jag ska välja nu:S.. vad behöver man för att kopla de röda kablarna i parkeringsljuset?


antingen så löder du fast d eller så slänger du på en kabelsko å sätter på befintlig kontakt.. polisen har aldri klagat på mina men dom e ju iofs klarvita..


*tummen upp*, har inget o lödda med så det får bli en kabelsko:)... tack för svaren





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka