Fästa långhårig "päls" på insidan av bilen?

Tjohej alla! Nu ni är det raggarstuk på gång. Tänkte eventuellt inom en snar framtid inreda bilen med svart, långhårig päls (sån som epa-pojkarna tycker är jättehäftig). Dörrsidorna, taket (är typ av fejkskinn eller nåt? Plastigt grejs) och eventuellt dashboard (den jag undrar mest över!) ska kläs. Den är nämligen brun och funderar på att antingen färga om den till svart eller klä. Vad tycker ni? Det är en nissan micra som är fult beiche/ljusbrun men tänkte skaffa svart inredning eftersom det matchar allt. Har inte råd att lacka om den än. (Pluggar och har ej jobb) Har ni några tips på hur jag ska fästa pälsen? Lim eller hur är det? Ni kan kolla bilderna i mitt "garage", ska jag bara köra över det ljusbruna tyget på dörrsidorna med päls eller ska jag ta bort det? Ska jag använda lim till det med om nu lim är lösningen? Samma sak gäller taket. Ni får ursäkta, är dålig på sånt här så jag får alltid fråga farsan om hjälp men han har inte tid och är ganska trött på det ändåså. Vore evigt tacksam för minsta lilla tips.



Svar på inlägget: Fästa långhårig "päls" på insidan av bilen?



limpistol använde vi i en kompis duett.. vi va lite lagom seriösa


Kör ludd på hela skiten, dashboard och allt, ju mer du täcker, ju ballare blire! Kolla här: http://smutt.org:69/upload/warningX_tre . TE_353.jpg <-- för oförminskad version


aaa helvete vad fett det är, älskar sånt där. Jag vill ha lite långhårigare så det hänger ner från taket å sånt. Tufft. ! Den där röda var riktigt porrig, haha. Limpistol, håller det bra med det eller?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka