Bygga egen takvinge?

Hejsan! jag undrar om det är möjligt att plasta ihop en egen diskret takvinge? nån som har gjort det förut? eller låter det urlöjligt? Jag gillar takvingar, och tyvärr så finns det nog ingen takvinge till min bil, och min bil skulle nog få en ganska diffrent look med en takvinge? så jag frågar lite på skojj! Någon här på garaget som har kunskap om sånt? plastning över huvud taget, som kan besvara min fråga? Blir tacksam för alla svar! Tack MVH Simon



Svar på inlägget: Bygga egen takvinge?



D e ju bara att sätta igång å fixa fram en form.. extruerad cellplast kanske.. eller så kan du använda byggskum..lite krångligare..sen köra över d me glasfiber sen börjar helvetes slipandet noga e ju att den passa bakrutan..


Tack! ska klura lite på det där, behöver ju en ritning om hur vingen ska se ut, och den måste ju passa rutan också kan bli lite krånglit Fler tips och svar önskas! ^^ Tack MVH Simon


Designa upp lite olika vingar som du tycker skulle se feta ut sen kan du ju skära ut en pappersmall att använda när du gör vingen. T.ex. om du ska forma den av byggskum.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka