Angående Original lack - Opel Röd

Hejsan, Finns det någon som vet vart jag kan få tag på den röda Original färgen till Opel Calibra -91? Jag har nämligen en sjysst backskada på bakkofångaren som jag ska laga och dessutom lacka om sidokjolarna och den nya frontspoilern. Tänkte göra detta hemma. Vet inte om det finns på burk kanske? Annars vad finns det för andra alternativ? Jag vill lacka själv och vill inte lämna till någon firma. Hur som helst, vart kan man få tag på färgen? Tacksam för svar! Och ja, jag ska lacka endast smådelar eftersom resten av bilen är lackad för lite drygt ett år sen av förra ägaren. MVH Matte! *Edit: Hittar ingen färgkod på bilen:D



Svar på inlägget: Angående Original lack - Opel Röd



du har en färgkåd någonstans på bilen, ta den så ringer du till mekonomen eller någon som bryter fram fäger, så får du ju bestämma själv hur du ska lacka det, med spruta eller burk? för dom kan bryta fram till både spray burk och vanlig lack till spruta! lycka till!


står inte färgkoden på identitetbrickan under huven???? ;P


mycket möjligt att den gör, är inte så insatt i opel.. men det går nog att ringa till opel och fråga annars, det plockar dom nog fram genom reg. numret!


Om du går in hos den lokala opel krängaren så hjälper dem dig... Var själv inne idag och skulle ha en sprayburk till min pärla, kunde dock inte heller färgkoden och eftersom att han bakom disken inte ville att jag skulle få fel färg("då kommer du bara tillbaka å skäller på mig" ) så frågade han om vi kunde gå ut till bilen och kolla, och sedär han letade upp färgkoden(som på min stod i passagerdörrens karm...) och beställde en...


Okej! Tack för svaren! Jättesnällt av er! Då åker jag till närmaste "Opel krängare" och hör efter, för jag hittar varken färgkoden under huven eller i någon karm eller sparklåda eller något:) MVH Matte!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka