Vinge på colt

Hur tycker kunniga och rutinerade styleare om vinge på kompakt bilar? Min Colt som exempel då. Asså jag har alltid tyckt att det ör så jävla hett men man vill ju veta vad andra tycker, hört många som säger att dem tycker att det är för mkt etc etc. Så, hur ligger det till inom styleing-världen? Finns det med på deras karta, så att säga? tack på förhand, MICHAN



Svar på inlägget: Vinge på colt



Typ något sådant. på original.. fälgar skall bytas också om det behövs vetas i erat omdöme, den skall även sänkas


jag tycker det är helt ok med takvinge i kolfiber, men bygg din bil för din egen skull och din egen smak och inte på vad andra tycker, visst man kan alltid få råd av folk men hur du en kommer att bygga din bil i framtiden så kommer alltid folk ha åsikter. enligt mig så det enda som är viktigt är att du är nöjd.


behöver du råd på sänkningsats så har Simoni racing jäkligt bra priser och kvalitet är hel nöjd själv.


Som Pitchblack skrev så får du bygga bilen för din egen skull och din egen smak men med en extra vinge måste jag säga naj! Tycker du behåller orginalvingen på och satsar endast på fälgar och sänkning .. Har sett bilar med större vingar på taket typ och det ser bara rent får jäkligt ut .. Tycker du skall hålla bilen så clean som möjligt och lägg pengarna på ett riktigt feta fälgar och bra sänkningsats .. kanske ett sportavgassystem eller något .. Men vingen går bort bort bort .. - smaken är som baken, kluven (|) Lycka till!


Tack för alla fina svar. Saken är den att det rör sig om mycket pengar. Fälgar+Däck+Vinge+Sänkning(+ev. Lambo dörrar)+Stereo = ca. 60 lök. Det är mycket för en 17-åring Bygger inte enbart för min skull utan även för andras beskådning. Vill att andra ska tycka min bil är grym etc. hehe. Tror nog de flesta tycker så men iaf. Jag har hört av många att det går helt bort med sådan eller liknande vinge på kompaktbilar, men asså, jag kan inte sluta vara kär i dem! Men jag vet inte, kanske kommer på andra tankar när jag får se hur det ser ut på. Men men, det var någon som snackade om bra sänkningssatser. Att det var bra pris etc. Jag kör oftast så att jag går på det lite dyrare då jag ej vet så mkt om detta. men om någon skulle kunna länka lite sidor som säljer sänkningssatser som passar just till colt czt, samma sak med fälgar, om någon kunde länka


Kan förstå att det går lite segt framåt när man inte har världens bästa ekonomi .. Sitter inte på den fetaste a-kassan nu när jag yrkesstuderar men men .. Ta allt som det kommer lixom .. se på mig, kört utan stereo sen jag köpte bilfan i juli månad, hahaha! Kan rekommendera dig att registera dig på www.mitsuclubsweden.com .. där kan du få massor av hjälp och tips på stylingfirmor och säkerligen svar på alla dina frågor ...


haha men jag jobbar och så, pengarna kommer in men jag vill inte investera dom på skit det var så jag menade jag är reggad där men dom är ju skit sega på å svara asså..


Om du har råd med en colt 06 så måste du ju ha råd men stylingdelar till den, eller??


Om du har råd med en colt 06 så måste du ju ha råd men stylingdelar till den, eller??





tycker personligen att det e helt ok med takvinge bara den inte sticker upp för mycket,, fast å andra sidan e jag inte rutinerad stylare. Men bara så du vet styla bilen e som att styla flickvännen.. när man e klar med en sak hittar man alltid nån annan del man vill byta ut..


Så farligt dyra är de faktiskt inte! Jag säger som vissa ovanstående... Behåll den vingen du har, satsa hellre på en spektalulär lack och ett egenmoddat bodykit om du ska sticka ut på riktigt! Fälgar och coilovers kan ju komma lite i efterhand...


Ronis: Tror du man blir rik av att köpa en bil? Man blir snarare av med pengar. Grovdjur: hahaha fett bra liknelse! xD men jag tycker ju det ser så jävla fint ut! men ska åka till Realcar och tästa ställa en vinge på taket å se hru det ser ut. kanske ser det då ut som fan. Fuckface: En vinge kostar typ 2-4 lök? Hur mkt kostar motivlack? Är det umnder 10lax så är jag beredd!


Men många bäckar små... Till slut så får du en snuskigt snygg motivlack... Och så kommer en kolfibervinge och förstör! Bättre med den du har...


ok men istället för att jag skall behöva starta en ny tråd: kan ingen berätta typ hur mkt motivlack kostar? och då pratar vi asså riktigt snyggt arbete, inte slafsigt. Kommer förmodligen få ett svar typ "Det beror helt på bla.bla.bla" men va lite kreativa! Posta en bild på ett lack säg hur mkt det kosta, eller nåt. Behöver verkligen veta!


Mitsu skulle släppa en rallyart version av colten (antagligen inte till sverige) har sett bilder på mitsuclubsweden men kan inte hitta den nu.. Leta på internet efter den så kanske du kan få inspiration ( den hade nån sorts alu eller kolfibervinge) Annars hade jag lagt mina pengar på fälgar sänkning å chiptrim.. det e det jag tycker e mest prisvärt men har du tänkt å lägga en 60 då hade jag ju kört på +fjärröppnare(å slipper du handtagen) å lambodörrar Fälgar tilll skillnad från underkläder kan du köpa begagnat.. så kommer du relativt billigt undan..


http://www.poweraxel.com/ralliart/catal . -r/s5.html den eller? Sänkning kommer om några veckor. Någon som vet någon sida med sänkningssatser till Colten? Fälgar köper jag till våren. Chiptrim sabbar min nybilsgaranti Lambodörrar är väldigt eventuella om jag kan uttrycka mig så xD men motivlackering, någon som vet!?


www.ultimatestyling.se har defenitift till din bil å säkert många andra firmor med i sverige sänkningsatser brukar aldrig vara svåra att få tag på.


Yäääy ligger bara 15 minuter härifrån också!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka