Små lackskador på bilen - hur fixa?

Tjenixen! Har ett "ful-problem" på min bil. Ovanför framskärmen på höger sida så finns det små lackskador. De är ca 3 mm i diameter, och går ner till grundfärgen. När man stryker med handen över lacken så känns det att det är kanter vid skadorna. Detta är ju hur träligt som helst. Hur gör jag för att få bästa resultat? Först antar jag att det gäller att slipa ner lite försiktigt, men sen? Är det vanligt spackel som gäller, eller är det något särskilt sorts spackel? Något särskilt slippapper? Ni kanske förstår? Är inte så haj på just lackering. Enklast blir det väl om man sedan lackar hela framskärmen, eller hur? Då slipper man i alla fall de där otäcka färgskiftningarna..*ryser* Men men. Har ni några bra tips? Seriöst menade tips tages emot tacksamt



Svar på inlägget: Små lackskador på bilen - hur fixa?



Du måste lacka om hela skärmen för att det ska se bra ut, annars kommer du se stora skillnader i nyans. Jag lämnade in bilen idag på lackering av framskärm, kofångare och "hundben", kommer gå på ca 6000 kr men det är helt klart värt pengarna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka