Peugeot 407 styling, kjolpaket

Hej...ni skulle vara super shysta om ni kunde hjälpa mig o hitta kjolpaket till Peugeot 407 (Sedan):: Förutom den som finns på www.creatix.se ::



Svar på inlägget: Peugeot 407 styling, kjolpaket



här är en bra sida till peugeot, vet dock inte om de har till din bil?? http://www.french-power.com Dessutom är den enbart på tyska men det har väl alldrig hindrat någon


Hmm...fann rätta fina twin-pipes (ska tänka på dom) men tyvärr fanns det ingen kjolpaket till den...men JÄTTE shyst att du ställde upp !


Jag har en länk någonstans. Ska bara leta upp min gamla nedsparade bookmark-fil


jag har lettet på ca 30 olika sidor nu och har inte hittat något mer än det kittet du har. det fins på två sidor till som jag leta på. tyvär det ser inte så lätt att hitta något annat än det. men man kan jo gör eget om man vill.


Ring Street Performance i GBG. De har ensamrätt på en massa bodykit som du inte hittar hos nån annan i sverige.


Den modellen är lite väl ny för att redan vara bombad med styling! Har du också en hel lista med fel på bilen? Min bror har haft sin inne på en mängd ärende under 800 mil...


Jag har tänkt på att göra de ''Jockecalibra'' OM ja inte hittar något tillslut


''Fuckface'' var din brors peugeot 407 begagnat eller ?


bra idé ''Peda - hstd'' ska tänka göra de om inte ''Phaetoon'' hittar den nedsparade länken i sin bookmark-fil...





Tack ''Phaetoon'' hoppas att du hittar !


Den var helt ny från fabrik, det är en 407 SW... Men jag menar slitartiklar som bromsar, spindelled... Börjar din klucka i framvagnen osv?


Nee asså brorsan ska köpa den i mitten av oktober, men ja har hört att den håller sig rätt mycke, det ända man behöver byta på den är t.ex. broms, avgassystem osv. o de behöver man byta på alla bilar nångång i livet men han har beställt sportpaket till den också, ca 200hk 6 växklad 2.2 liters osv. det ända som behövs är kjolpaketet nu så han kan lägga twin pipes !


Men man ska inte behöva vara på bromsar och framvagn efter ett mindre antal mil...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka