Var köper man vita fälgar?

Var kan man köpa vita fälgar???



Svar på inlägget: Var köper man vita fälgar?



Bara att titta runt bland O-Z försäljare, eller så kan du ju eventuellt lämna in dina egna på lackering! Finns många som kan göra detta åt dig... Men det är bara att ta reda på vilka märken som har vita fälgar, finns många! Hade rekommenderat dig att titta runt lite på däck- & fälgfirmor Om du ska göra det själv så kan du göra som jag gjorde med mina vinterfälgar, måla dem med vit Hammarlack, täcker bra, sitter ännu bättre... Men som man säger, resultatet kan variera! Det blir inte bra, men nog bli dem vita alltid! Detta är dock bara att rekommendera om du har alltför många fälgar och inte är så noga med dem!


leta reda på ett par som du gillar, lacka dom vita eller eventuellt lämna in på lack om du känner att du inte klarar de själv. Vipps så har du dina vita fälgar Edit: http://www.mocomp.se/index.html där finns de vita.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka