Manuella cupspeglar.

Vid köp av Manuella Cupspeglar eller M3 eller ja vilken sort som helst. ingår det då en "spak" som man har på insidan av cupén för att ställa inspegeln? Tänkte på det eftersom jag har elektriska speglar som orginal. Blir det stora modifikationer? Hur funkar de.



Svar på inlägget: Manuella cupspeglar.



Blir betydligt större modefikationer eftersom du måste ha ett hål rakt igenon. Det måste ju vara tätt också så det inte kommer in vatten. Skulle satsa på El M3speglar. Bara köpa en färdig platta för dom och sen trycka i kabblarna och sätta på, funkar klockrent sen


okej! El Cupspeglar enligt mitt tycke men det är ju säkert samma procedur som M3


Jag hade manuella m3 speglar utan "spak" på en s40..skitlätt att montera med adapter-platta.Det är ju betydligt billigare än el-speglar och funkar bra tycker jag. Man ställer in dom en gång sen rör man typ aldrig dom igen.


Hur vet man vilka som är utan spak? Hur pass "dålig" sikt är det bak med Cup speglar? MvH G


Med Cupspeglar så är det lite svårt att se bak med ja är ju väldigt små speglar i princip, men snyggare än M3 enligt mig. mvh





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka