Blåa kanten runt utblåset på japsdämparen?

Går det fixa en sån där blå kant runt japs dämpans utblås efterråt? Eller går det ta bort en sånn kant efterråt? Det är nämligen så att jag vill ha dubbla utblås och jag har redan en japs och har hittat en begagnad fasst den hade en sånn där blå kant vid utblåset, tror ni det ser dummt ut att ha en med å en utan?



Svar på inlägget: Blåa kanten runt utblåset på japsdämparen?



Kolla på etc Ridetech.se , Creatix.se , annars finns det flertalet företag som säljer sånt på blocket.se försök bara att hitta ngn med liknande stuk ska det nog se ut bra, annars kan du väll sälja din och lägga till några hundra och köpa en ny dämpare går ju att hitta NYA allt från 600 kr till 2000kr...


Men jag ska ju ha 2st japsdämpare, så om det inte går att fixa den begagnade får jag ju köpa en ny istället utan blå kant.


nog förstog jag att du skulle ha 2st japs dämpare, men jag menade om du säljer din gammla så behöves det inte många hundra till så får du råd med en Xtra dämpare... inte för att det lär vara så stor marginal mellan om det är "tonat blått" på ena och inte den andra...


Du ska väl inte ha Japsdämpare på Volvon ?


det är bara o ta o värma me svetts eller nån blåslampa på kanten så får den den blåa effekten av värmen.


Klart han ska ha det


ingen japs på volvo!!


Svaret på frågan kom i inlägg 6... Bra grabbar! Klart han kan sätta japs på VOLVO, stämmer kanske inte ihop riktigt men gör man det snyggt så ser det ut som att det ska vara så!


du kan polera bort (om den inte är i titan) det blåa med slipmedel och en trasa... kommer inte ihåg vad det heter, vitt slipmedel som man polerar chrome med...





Autosol kanske det är du tänker på?


precis så heter det, hade det på tungan men ville inte komma ut


Till gevärs pipor finns det något som kallas "blånering" det skulle kunna funka för att få den blå kanten. Vet att hobbex sålde det för några år sedan, men vet tyvär inte var man kan köpa det numer.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka