Vita mätartavlor till MB

Någon som har vita tavlor till en 230 89:a? Såna där man skriver ut på datorn själv menar jag men det är klart om någon har riktiga så är ju det intressant också.



Svar på inlägget: Vita mätartavlor till MB



kolla på birba racing


Ja men dom sålde ju tavlor som alla andra. Såna har jag hittat på flera ställen redan. Jag var ute efter såna man laddar hem.


Är det dessa du söker ?


Precis! Fast helst vita med blå text men svart eller röd text duger det med.


prova höra med etc Zagato så kanske han kan ändra färg... har även ngn version med motiv ( kicker ) och ngn tribal på datorn om det kan vara av intresse... kan maila dom i skala 1:1 om du vill...


Ja det vore superschysst. PM:ar min mailadress.


Ingen annan som vet?


Annars så har jag vita mätartavlor till en mb 230e 89, skulle satt dom i min gamla men bilen såldes före dom kom på plats. Har även dioder med motstånd som bara är att koppla in som jag oxå köpte till den bilen. Allt är köpt på hos SID mätartavlor och det är bara att klistra dom på plats över originaltavlorna för dessa är gjorda för att släppa igenom ljuset från originaltavlorna.


Vad vill du ha för dom då?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka