Vita bakljus

Jag hittade ett par vita bakljus till ett Okej pris men dessa var ej E-Märkta.. Vad menas med det? Och får man ha helvita bakljus enligt Farbror Blå och SBP?



Svar på inlägget: Vita bakljus



Det är väl ok så länge allt lyser i rätt färg.


Såhär är det.. du får ha vita ljus sålänge som dem lyser samma färg som orginalljusena gör.. varför dem inte är E-märkta är väldigt simpelt, dem har ingen röd reflex bak, sätter du in det innanför glasena eller nån annan stans där bak så blir det plötsligt lagligt! Så där har du svaret, att dem inte har röda reflexer gör så att dem inte blir e-märkta! MVH Falk


Ahaa, tack för ett "lysande" svar! Men då kan man lika gärna montera dit ett litet reflex nertill på lyktan och sedan montera av reflexet om bilen nu går igenom bes. Eller då kan man lika gärna slänga på orginal lyktorna så slipper man chansa så man får ombesiktning!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka